2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی ویروسه .من و داداشام دختر یک و نیم ساله و مامانمم گرفتیم . 

دکتر گفت از میوه ها موز و سیب بده از غذاها شوید پلو .. 

ب داداشام و مامانم امپول داد ب من سرم . میخوام بگم ببری دکتر زود با امپول و سرم سرپا میشن .. 

راستی برا دخترم گفت یه استکان دوغ شور بدم خیلی خوبه

گفت یه استکان آب سیب بخوره فوری خوب میشه...

خدایی ام اینا و دارو باهم دخترمو نصف روزه خوب کرد .

دارو ب دخترم شربت اندامین ۱/۵ سی سی و و دی سیکلومین ۱ سی سی هر۸ ساعت

عزیزم ی ویروسه .من و داداشام دختر یک و نیم ساله و مامانمم گرفتیم .  دکتر گفت از میوه ها موز و ...

تشکر از راهنمایت خانومی منم فعلا نصف قرص اندامین ک واسه تهوع هست دادم ک صبح ببینم حالشون چطور میشه هروقت اینجوری میشن مجبور میشم ببرم دکتر با آمپول خوب میشن اما انشاءالله ک دیگه صبح بهتر بشن نخواد برن دکتر پس ظهر براشون شوید پلو درست کنم تشکر

تشکر از راهنمایت خانومی منم فعلا نصف قرص اندامین ک واسه تهوع هست دادم ک صبح ببینم حالشون چطور میشه ه ...

فدات عزیزم خواهش میکنم فقط اگه ویروسه باشه مسری هست مواظب باش خودت نگیری تا بتونی سرپا باشی و ب دخترا رسیدگی کنی .

همون اندامین رو ۸ ساعتی بازم بهشون بده .ان شاالله ک نیاز نباشه ببری دکتر . اره شوید پلو درست کن دوغ شورم براشون درست کن .. 

دوغ شور رو دکتر گفت بجای اون پودرا ک برا اسهال میدن باید قاطی اب کنیم میده .چون بچه ها دوغ رو بیشتر دوست دارند 

من پسرم زیاد اینطوری میشه چهار سال و نیمشه، تازگیا هم اینطوری بود یه هفته پیشم باز اینجوری شد، تنها چیزی که پیدا کردم خیلی مؤثره و کار ساز آب انار هست، خداروشکر الانم فصلشه، آب انار هم باعث میشه اشتها باز شه هم هر چی تو معده شون گیر کرده بشوره بیاره و مهم تر از همه میکروب کش قوی هست خیلی خوبه عفونت رو آنی دفع میکنه از دل و روده ی بچه حتما حتما امتحان کن عالیه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

از آب انارای مصنوعی نده زیاد موثر نیس، خودت انار بگیر از وسط نصفش کن مثل پرتقال که با آب میوه گیری دستی آبشو میگیریم اونطوری آبشو بگیر چند بار مداوم بده کم کم، در حد یه استکان فنجان در دفعات مختلف روزی دو سه بار بدی حتما ویروس و عفونتشون رفع میشه مطمئن باش ولی گفتم که حتما طبیعی باشه خودت بگیر چون حاضری هارو امتحان کردم موثر نیس

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤