2777
2789
عنوان

خارش بدن

110 بازدید | 18 پست

بچه ها ی هفتس خارش بدن گرفتم از مامانم گرفتم چگاااز کنم نمیتونم بخوابم مامانم هم از یکی گرفته بود انتقالیه انگار و از طریق ساس نمیدونم چیه حالا نمیدونم چکار کنم خوایم نمیبره راستش پول دکتر هم ندارم راهکار خونگی اگ بلدین بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم ک بعد چهار سال هنوز خوب نشدم من خارش و کهیر همزمان دارم کلی خرج کردم ولی حتی نفهمیدن علتش ...

حساسیت غذایی نداری ؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
نه،نمونه برداری هم کردم بیمارستان رازی،ولی هیچی نفهمیدن،خدا می‌دونه چقدر هزینه کردم...حالا دیگه بعنو ...

تست پج دادی ؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
نه،نمونه برداری هم کردم بیمارستان رازی،ولی هیچی نفهمیدن،خدا می‌دونه چقدر هزینه کردم...حالا دیگه بعنو ...

پوسته پوسته اس 

کجای بدنت هست ؟؟