2777
2789
عنوان

عجیب ترین خواسته

168 بازدید | 8 پست

عجیب ترین خواسته ای رو از خدا داشتین که براتون نزدیک به محال بوده ولی برآورده شده؟ و یا اگه چیزی از خدا بخواین و آرزشو داشته باشین چی کار میکنین که بشه؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد تو حسرت عادی ترین خواسته بودم ک ب عجیبا نکشیده

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

مادرشوهرم منو از همه دلخوشی هام دور کرد حتی مامانم اومد برا زندگی پیش خودم و ن میزاشت خونه مامانم برم ن مامانم بیاد کاری کرد شوهرمم گوشیمو ازم گرفت و بهم ندادش و نمیتونستم ب مامانم زنگ بزنم کلی گریه کردم پیش خدا و دعا ک این از خونه ام بره بعد شیش ماه گوش شیطون کر عمری از پیشم رف و پشت سرشم نگاه نکرد الان اونو دختراش قهرن باهام و شوهرم پشت من در اومدش و زندگیم ب ارامش رسید 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …