2777
2789
عنوان

تمرکز

270 بازدید | 15 پست

امسال نهمم سال هفتم و هشتم و کند زدم برا انتخاب رشته خیلی نگرانم نمی توانم رو درسم تمرکز کنم بنظرتون یه قرصی هست برای تمرکز بخورم؟ میگن عوارض داره خیلی ولی دیگ نمی دونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قرص نخور 

داروهاي تمركز امفتامين كه مشتقات شيشه است دارن 

اگه adhd نيستي بخوري 

بدنت عادت ميكنه و معتاد ميشي 

با اينده خودت بازي نكن لطفا 

هركسي گفت اعتياد اور نيست غلط كرده ريتالين و هم خانواده هاس  امفتامين ساخته شدن 

فک کنم قرص ه اسمت رتالین بود 

اگه بيش فعالي نيستي بخوري حالت نشگي و دوپينگي بهت دست ميده كه دقيقا اعتياد روحي ميگيري 

عين شيشه است 

هم خانىاده هم هستن ريتالين و هم خانواده هاش فقط براي افراد adhd كه روانپزشك با دوز مشخص تعيين كرده بايد بخورن 

نه شما 

بجاش قرص ويتامين سي / كندر / جينسينگ بخور 

اين سه تا رو هر صبح بعداز صبحانه داشته باش 

حافظه ات عالي ميشه 

اگه بيش فعالي نيستي بخوري حالت نشگي و دوپينگي بهت دست ميده كه دقيقا اعتياد روحي ميگيري  عين شي ...

اع 😂چقدر خوب یعنی من خیلی تو کوتاه مدت کندماااا یعنی گیج خخخخ ولی طولانی مدام تقریبا خوبه 

چیکار کنم پس ‌‌خسته شدم 😔 

ببين برو داروخانه قرص جينسينگ ايراني يا خارجي 

ويتامين سي بخر 

كندر هم تهيه كن 

صبحانه خورزي بعداز نيم ساعت به نوبت بخور اينارو 

معجزه ميكنه 

دارو خوردن اونم داروهاي adhd سرخود 

=نابودي اينده خودت 

اينا براي افراد adhd اعتباد اور نيستن 

چون مغزشون نياز داره به اين ماده و كم ترشح ميكنه به همين خاطر عدم تمركز و عجله و ... دارن ولي شما كه نرمالي ميخوري سرخوش ميشي وابستگي روحي و ... 

کندر و ویتامین و می دونم اون یکی چی هست از کجا بگیرم 

جينسينگ از داروخانه 

حالا اسمهاي مختلفي داره هر شركتي يه اسمي روش گذاشته 

برر بگوجينسينگ براي افزايش حافظه ميخام بهت ميده