2777
2789

این دختره موهاشو بلوند کرده بعد بجای اینکه به پایه برسه زردی میزنه جدای این باهاش رابطه جنسی هم داره خب ؟ و این دختره سگ محل این پسره نمیزاره و فالووراش همه پسر فالووینگاش هم همینن بعد کنار رلش با همکار های پسرش هم حرف میزنه میگه دلتنگم بودن 

پسره زن داشته مطلق خب و همزمان با این دختره هست با چند نفر دیگه هم هست و این دختره اصلا به پسره اهمیت نمیده در حالی که منه احمق هیچی کم واسه پسره نذاشته بودم هیجی که خیانت هم میکرد 

از نظر من پسره باید بمیره ی شپش واقعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره یه تپه گوهه که گیریه تپه گوه زگیلی مثل خودش افتاده ناراحتیت ازچیه قشنگم؟ازاینکه خدا نجاتت داده ازدست این؟توالا بایدبشکن بشکن کنی وبرقصی چون خیانتش قبل ازاینکه واردرابطه جدز  مثل عقدوازدواج بشی لورفته

می‌دونستی انقد آشغاله یا فهمیدی کات کردی

نه اصلا نمیدونستم بعد از سه ماه یهو متوجه شدم اولش گفت ببخش و اینا بخشیدم دفه بعد رفتم سراغ گوشیش همه چیو دیدم و اون لحظه کات کردم

پسره یه تپه گوهه که گیریه تپه گوه زگیلی مثل خودش افتاده ناراحتیت ازچیه قشنگم؟ازاینکه خدا نجاتت داده ...

از اینکه اینقدر سادم از اینکه خدا انگار منو فراموش کرده میگم من که خوب بودم چی کم گذاشتم کا اینطوری رفتار کردی یا ی ادم خوب حداقل خدا سر راهم قرار بده

از اینکه اینقدر سادم از اینکه خدا انگار منو فراموش کرده میگم من که خوب بودم چی کم گذاشتم کا اینطوری ...

ناراحت نباش گلم من مطمن خدابه شخص خوب سرراهت میذاره ازاینطکراومهاز بدهم خیلی نصیب من شدمن هرگزیه رابطه سالم ودوطرفه نصیبم نشده همیشه ازلحاض احساسی آسیب دیدم والا هم دیگه واردرابطه نمیشم تایه شخص واقعاخوب نصیبم بشه امیدت بخداباشه

از اینکه فکر کن دختره با ده نفر باشه اخرش این بره باهاش ازدواج کنه

اولا که اگه آدم حسابی باشه باهاش ازدواج نمیکنه

اگر هم از یه قماش باشن با هم ازدواج میکنن بعد به همدیگه خیانت میکنند و دوسال نشده جدا میشن از هم