2777
2789

من یه نوزاد پنج ماهه دارم، متاسفانه چندبار بدون جلوگیری رابطه داشتیم 

زیر ۶ ماه میگن احتمال بارداری کمه،مخصوصا من که پریود نمیشم 

امشب همینجوری شک کردم یه بی بی چک زدم 

بعد از نیم‌ساعت هاله انداخت خودم میبینم.

اما فکرکنم کاذبه یا بی بی چک خرابه.

بچمو به راحتی باردار نشدم 

نگید خیلیا آرزوی بی بی چک مثبت دارن

خودم قبلا جزوشون بودم. اما الان واقعا به این زودی نمیخوام

فر گیس یعنی گیس فر  

مثبته. زن شيرده احتمال باردار شدنش بيشتره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين هاله نداره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

اصلا هاله نداره وای منم بخدا مثل توام تا دوروز عقب میندازم  سکته میکنم میگم خدایا فدات شم من یدونه دارم دیگه نمیخوام جای من بده به اون عزیزایی ک در انتظار بچن

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

خب شمايي كه بچه نميخوايد بيشتر مرعات كنيد

من بچم١٠ماهشه و١٠ماهه جلوگيري طبيعي ميكنم ولي حواسمون هست و خداروشكر فعلا باردار نشدم

جدی هاله دیدی ؟😭

نه من قبل عكس گفتم