2777
2789
عنوان

جشن بله برون

215 بازدید | 12 پست

سلام

برای بردن نشون نامزدی باید حتما جشن گرفت و کسیو دعوت کرد یا بدون جشن باید وسایل عروس رو بیارن خونه عروس؟ باید مراسم بگیریم یا بدون مراسم هم میشه؟

خب عزیزم هر کسی رسم خودشو داره

ما فزدا زن بگیریم برع داداشم 

بزرگترا ب همراه نشون چادر شال کله قند میبریم 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . هرچیزی میشه قانون خاصی نیست، حتی عروسیم بعضیا نمیگیرن. 

ولی اگه شرایطشو دارین مراسم بگیرین ک خوبه. میتونین فامیلای درجه یک دعوت کنین 

انشالله به سلامتی و خوشبختی ❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
اره عمه دایی خاله عمو و ب همراه انگشتر  چادر کله قند و پارچه ...ولی برا من خودمونی شد ،،،مهم ت ...

فامیلاشون همه شهرستانن خودشون شهر ما ساکن هستن. برا همین میخواستیم که جشن عقد فقط بگیریم اما اینجوری هم واقعا موندیم که بله برون رو چکار کنیم. 

ما هم همینه رسممون

ما ترکیم رسمون اینا 

ولی چت وقت پیش همینجا یکی تاپیک کرده بود ک ما میبرین عروس خرید لباس این چیزا 

ولی برای ما عقد میبریم خرید لوازم ارابش لباس مجلسی

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
فامیلاشون همه شهرستانن خودشون شهر ما ساکن هستن. برا همین میخواستیم که جشن عقد فقط بگیریم اما اینجوری ...

خب ببین شما ک جشن عقد دارید دیگه الکی خرج دوباره نکنید ،،همین پدر و مادرا و خواهر و برادر ها بیان و بله برون و تمام و بعد بقیه تو جشن بیان 

سلام عزیزم خوبی

برای انگیزه گرفتن فقط دارم نمونه جمع میکنم کسایی که مثل خودم مجدد کنکور دادن و سن یکم بالاتر از بقیه پزشکی اوردن

میشه یکم از خودت و سن قبولیت بگی برای بچه های گپ کنکورمون میخوام انگیزه بشه بفرستم :)

اگه منو یادت باشه پارسال بهم انگیزه میدادی تو یکی از پستا 😁