2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله درست میشه❤️‍🩹من عادت ندارم کسی ناراحت باشه😭😔🤝

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

منم یه برادر زاده دارم دو سال و نیمشه بچه تازگیا لکنت گرفته قبلا خیلی روون و خوب صحبت میکرد خیلی براش ناراحتم دلم براش میسوزه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

عزیزم این کارا رو کن انشاءالله خوب میشه🌸

❇️ درمان لکنت زبان کودکان

مهم ترین علت لکنت زبان، مشکلات عصبی و استرس هست. معمولا بچه های 2 تا 4 سال دچار این بیماری میشن.

🔴 سه تا موضوع که موجب لکنت زبان میشه یکی خوردن موز هست یکی خوردن تخم مرغ و یکی هم خوردن انواع شکلات.

سعی کنید به هیچ وجه این موارد رو به بچه هاتون ندید. شرایط خونه رو هم کمک کنید بدون استرس باشه.

برای درمان لکنت زبان، هفته ای سه بار شب ها ساعت 9 نصف لیوان آب انار ملس به کودک بدید.

میتونید به جاش یه شب در میون یه قاشق چای خوری رب انار شیرین بدید به بچه 

البته حتما اصلاح مزاج باید صورت گرفته باشه که رفتارهای منفی انجام نشه.

❇️ درمان بعدی:

هفته ای یک بار یک لیوان دمنوش آویشن همراه با یک قاشق چای خوری عسل طبیعی بدید به کودک تا بخوره.

هم آرامش اعصاب میاره و هم در درمان لکنت زبان بسیار موثر هست.

در کودکان سوداوی و بلغمی مزاج باید سردی ها تا مدت های زیادی ترک بشه.

❇️ هنگام خواب سر رو بپوشونید.

❇️ هر شب دم بینی کودک روغن بنفشه پایه کنجد بمالید.

❇️ استفاده از انفیه و عطسه هم بسیار مفید هست.

❇️ چرب کردن زیر گلو با روغن کنجد

تو چقدر مهربونی🥺

مرسی عزیزم همینطور⭐️💫🎀ناراحت نباشید درست میشه✨️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل