2777
2789
عنوان

کی زوج درمانی رفته؟

1030 بازدید | 18 پست

خوب بوده؟ نتیجه گرفتید؟

بعد بارداری خیلی روابط ما به هم ریخت. البته قبلشم گل و بلبل نبود. ولی از بعد بارداری بدتر شد.

این روزا همسرم خیلی بیشتر از من تلاش می‌کنه محبت کنه و حواسش بهم هست، ولی من خیلی رنجش های عمیقی ازش دارم.

یه مدت چندجلسه رفتیم زوج درمانی، رها شد دوباره.

می‌خوام دوباره شروع کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور ازدواجمون زوج درمانگر بود 

یه جزوه ای ایمیل زد که خوب بود ولی متاسفاته پاکش. کردم 

برید حتما کمک. میکنن بهتون

خیلی چیزا هست و خیلی روش ها هست که ماها نمیدونیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ازش کینه داری نسبت به گذشته؟

آره متاسفانه

ته وجودم تلنبار شده این رنجش ها و کینه ها

امروز که دل پیچه داشت، و بالا میورد، دیدم حتی دلم براش نمی سوزه، چون یادم میومد آخرین بار من دل پیچه شدید داشتم اون سر یه چیزی عصبانی بود محل نمی‌داد بهم بچه رو حتی نگه داره مجبور شدم زنگ بزنم مامانم. یا وقتای دیگه که موقع بیماری و حال بد من گرفته خوابیده و حس بی توجهی بهم داده.

این خاطرات ته ته وجودم بودنا، امروز با مریضی ش اومدن بالا

ن تاثیری نداشت بخاطر اینکه راهکارای مشاور رو من درست حسابی انجام نمیدادم باید راهواراشو مو ب مو ان ...

آره به ما هم مدام تکنیک میداد و واقعا سخت بود انجامش و خیلی طول میکشید، اون تند تند میخواست پیش بره که ولش کردیم.

ولی من ترجیح میدادم اینقدر تکنیک نده، از رویکردش یه جورایی خوشم نیومد. البته من زوج درمانگر دیگه ای نرفتم نمی‌دونم مدل کار بقیه زوج درمانگرا چطوره. ولی مثلا روانشناسی که میرم تکنیک نمی‌ده بهم ولی جلساتش فوق العاده برام مفیده.