2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چه خوب بود 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

منم منم منم . هوا خنک شده ولی بارون😔😔تو مازندران که اینطوریه جاهای دیگه پس چطوره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ما برف نداریم.یادمه عید لباس سفید توری با جوراب ستش پوشیدم میرفتیم عیدی می‌گرفتیم بارون  میزد  تو کوچه بودم لباسم گلی شد.ولی عجب بارون و هوایی بود 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ی بار شهر ما دو سه متر برف اومد با هلیکوپتر واسه مردم نون و کنسرو و اینا مینداختن پایین ..‌ ۱۶ سال پیش

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                       

من چند ساله برف ندیدم خوشبحال تبریز و زنجانی ها 

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊

بچه بودم مامانم برام ی چتر خیلی خوشگل خریده بود شب موقع خواب بازش کردم گذاشتم زمین مثلا دیوارش کرده بودم 😂 دعا میکردم فقط بارون بیاد مدرسه رفتنی با خودم ببرمش

خدایا حال دلم را تکانی بده.............