آقا من کشف کردم اخلاقم شدیدا به شکمم وصله. یعنی اگه یه شام خوشمزه یه غذای خوب بخورم بعدش قشنگ شارژ شارژم حسابی خوش اخلاق میشم 🤣🤣🤣🤣 امشب برداشتم داداش کوچیکه رو بردم دور دور اولش بداخلاق بودم بهش هم هشدار داده بودم بعد سر موزیک دعوامون شد و اوشون رفت تو قیافه و قهر. بعداز شام خودم هی بهش میگفتم همون موزیکی که سرش دعوا راه انداخته بودم رو تکرار کنه بچه کلی ذوق کرد منم انقد با موزیک هم خوانی کردم چندتا خروجی رو هی اشتباهی رفتم هی دور زدم برگشتم 🤣🤣🤣🤣🤣 بگین شما هم مثل منین و تنها نیستم
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
ولی من اگه همچی توخونه داشته باشیم اشتهام کور کوره نداشته باشیممم مث قحطی زدهام از هرچی بدم میاد هوس ...
شکمت مودیه
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😕 هممون افسردگی رو داریم. مال من با غذا موقتا برطرف میشه ظاهرا 😑
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
عه ولی من بشدتت بد غذا وکم غذام بدبخت شوهرم سه روز پیش یه کیلو عسل خرید وگف بخور گفتمش بدم میاد بعد فکرده چندشم شده چون توش زنبوره رفته باز امروز یه کیلو نیم خریده شد یه تومن پلمپ وپاک طبیعی گفت این دیگه تمیز تمیزه برای تو گفتم من کلا عسل دوس نداررررررم
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
روزی نبود که گریه نکنم و از خودم بدم نیاد ولی خوب شدم شکرخدا
حتما شما هم بهتر میشی
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
عه ولی من بشدتت بد غذا وکم غذام بدبخت شوهرم سه روز پیش یه کیلو عسل خرید وگف بخور گفتمش بدم میاد بعد ...
آخی چقدر مهربون. باهاش معجون درست کن یا جای شکر توی خوراکی هات عسل استفاده کن