الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تا یه عرب زبان اصلی نیاد خودش ترجمه کنه من باور نمیکنم یعنی خاک توسرت
والا من از دوستم پرسیدم عرب آبادانه دیگه نمیدونم شایدم اشتباه کنه میگه یه چیزی تو مایع های خاک تو سرت یا دیدی با اشاره با دست به طرف میگی تو سرت ولی چیزی نمیگی 🙁🖐میگه این یعنی اون
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
عربای خوزستان اتفاقا گچ پژ رو بیشتر بکار میبرن تا خود فارس ها😅مثلا بجای دانشگاه میگن دانژگاه یا آرایژگاه خدا شاهده دقیقا اینجوری میگن من به دوستام که خیلی هم ماهن همیشه میگم شما نباید گچ پژ داشته باشید میگن ما پیشرفت کردیم 😄
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
عربای خوزستان اتفاقا گچ پژ رو بیشتر بکار میبرن تا خود فارس ها😅مثلا بجای دانشگاه میگن دانژگاه یا آرا ...
جالب بود. فکر کنم عربای ایران اینطورین.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض