2777
2789
عنوان

قضیه حس ششم چیه😕

129 بازدید | 7 پست

دوستان واقعا اینجا کسی هست درست جواب بده  

میشناسید   ؟ سوال منم جواب بده

لطفا🌷

طرفم  بهم خیانت میکنه ؟ با دختر دیگه در ارتباطه؟

نتیجه  این دوستی  چیه

❄☃️

من به چشم فان بهش نگاه میکنم و سرگرمی اما هیچ کس نمیتونم ادعا کنه که من دارم

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

حس ششم یک دروغ مضحک و ابلهانه است که ساخت یک تعداد ساده لوحه 

حس ششم ای وجود نداره 

حس ششم خرافاته

منطقی باشین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست  مرسی از نظرتون🌷

عزیز دل هستین، ممنونم ازتون ❤️🙏

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

ببین حس شیشم فقط یه حسه چیزی که اون لحظه حس میکنن میگن و اکثرا درست درمیاد حالا شاید و شایدم غلط دربیاد و درکل پنجاه پنجاهه مثلا نباید به این حس ها اطمینان داشته باشیم که اگر گفتن اره داره خیانت میکنه ماهم براساس این حرف بریم رابطه رو بهم بزنیم و .... این فقط یه حسه 

و اینکه فکر نمیکنم کسی اعتقاد داشته باشه این فقط یه حسه که داریم خودمونو باهاش سرگرم میکنیم😇

بیشتر برای سرگرمیه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »