2777
2789
عنوان

برای عروسی پسره دختر عمه همسر چه لباسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 57 پست

به نظرمن زیباست؛ همینو بپوش مخصوصا که لاغر هم کردی بیشتر به چشم میاد 

اسی چطور و چند وقته لاغر کردی؟؟؟

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای نری 😂😂  آخه خیلی دوره

شوهرم میگه نریم ولی من دوست دارم برم اونجا یه خودی نشون بدم از وقتی لاغر شدم فامیلا چپ چپ نگام میکنم😂😂😂😂😂

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
به نظرمن زیباست؛ همینو بپوش مخصوصا که لاغر هم کردی بیشتر به چشم میاد  اسی چطور و چند وقته لاغر ...

قربونت دو سال و نیم هست که اسلیو کردم عزیزم 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
شوهرم میگه نریم ولی من دوست دارم برم اونجا یه خودی نشون بدم از وقتی لاغر شدم فامیلا چپ چپ نگام میکنم ...

منم رژیمم یک هفته هست 

انگیرمو زیاد کردی 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
لباست خوبه اسی  حالا بگو چند کیلو بودی الان ماشاالاه هیکلت خوبه

قربونت 108/109بودم 

شوهرم میگه نریم ولی من دوست دارم برم اونجا یه خودی نشون بدم از وقتی لاغر شدم فامیلا چپ چپ نگام میکنم ...

دقیقا این حست درک میکنم 

یه حس ریز خوبی ته دل ادم قلقلک میده😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
167 67

خوش هیکل و چلوندنی مواظب باش چشمت نزنن 😂😂

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!
منم رژیمم یک هفته هست  انگیرمو زیاد کردی

با انرژی برو جلو من از وقتی لاغر کردن انگار دوباره متولد شدم خیلی اعتماد به نفس ام رفته بالا