سلام دوهفته دیگه عروسی پسره دختر عمه همسرم هست که میشه خواهر زاده جاریم🙄🙄🙄🙄یه لباس مجلسی باز دارم به نظرتون اونو بپوشم یا کت دامن؟ میخوام بشینم رو صندلی و اصلا نمیخوام برقصم ,ممنون
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واجب شد عروسی را حتما بری مخصوصا اگر جاریت چاق باشه 😆😁
نه جاریم چاق نیست ولی چون من قدم ازش بلند تره و بیشتر به خودم میرسم تو چشم تر هستم .من خیلی شوخم با دخترای فامیل شوهر گرم میگیرم پچ پچ میکنیم مادرشوهر ام اینا حرص میخورن فکر میکن سبک هستم
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
شما اجتماعی هستی و نرمالی خانواده شوهر منم همینن خیلی غد و سرد الان که چش ...
قربونت عزیزم سلامت باشید.ارع کلا تفاوت دارم با خانواده اش مثلا رنگی میپوشم پشت سرم گفته بودن مثل کولی ها میمونه.😂😂😂😂اونا حرص میخورن ولی من کیف میکنم چون حرفاشون مهم نیست برام و به سبک خودم و همسرم دارم زندگی میکنم.زنده باشی عزیزم