2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان این حرفت یعنی خواهر شوهرم درست گفته؟

نه عزیزم میگم اصلا مرگ و زندگی به بچه داشتن و نداشتن ربط نداره اصلا شما اون حرف و نباید میزدی 

از من به تو نصیحت با خواهر شوهر و اقوام شوهر زیاد هم کلام نشو من خودم از همون موقع دیگه باهاشون سعی میکنم هم کلام نشم تا آرامش داشته باشم

اون داره حقیقت رو میگه حقیقت تلخ من خوشبخت نیستم خب چکار کنم؟  مگه دست خودم بوده؟  به ...

غلط کرد! حقارت از تمام کلماتش میباره، اگه خوشبخت هم باشه بازم کمبود داره 

دلت شکسته عزیزم، ولی  تو هم فردای خودت رو ندیدی ،

ان شاءالله اینقدر شیرین هست که تلخی این روزا رو به راحتی پاک کنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
درکت میکنم مال منم دقیقااااااااا همینه😂 جالب اینجاس که فرداش می‌ره عین همون میخره

این چون خانواده شوهرش خیلی مذهبی هستن تحت فشار است و البته شوهرش خیلی تو سرش میزنه ولی من که بهشون محبت کردم اینجوری پر رو شده

جواب ابلهان خاموشیست

بین خانواده شوهر درددل نکن همین 

این حرف که کاش زنده باشم و بچه هامو بزرگ کنم 

رو آدم یا به شوهرش میگه یا دوستی خواهری که 

خیلی باهاش صمیمی یا تو مجازی تو صفحت

به قوم شوهر این حرف ها رو نباید گفت که 

من یه دفعه تاپیک زدم گفتم کاش تو پنت هاوس ۷۰۰ متری زندگی میکردم از اون روز دیگه ول کن من نیست😐 من ...

خااااک بر سرش چه اوسکول بوده خونه ۱۵۰ متری دو تا بچه😐😐😐شوهر کارمند😐😐😐انگل خانم عقده ای ندید پدید بدبخت جونه خودش آره باباش پولدار بوده خودش زیبااا اونی که داره از داشته هاش به غریبه ها نمیگه 

حرفش که خیلی زشت بود و نشونه درک و شعور پایینش

ولی یه سوال چرا یه حرف ها و جملاتی توجمع می گید که کسی بتونه کوچیکتون کنه می دونم اون آدم شعور نداره ولی ما هم باید مواظب کلاممون مخصوصا جلو این افراد باشیم به هر حال همه مون یه روزی بچه نداشتیم و زنده بودیم و زندگی کردیم پس تنها دلیلمون بزرگ کردن بچه ها نیست از طرفی هم ما می دونیم باشیم یا نه بچه ها بزرگ می شن به نظرم بهتره حرفی نزنیم که چنین جوابی بشنویم 

بین خانواده شوهر درددل نکن همین  این حرف که کاش زنده باشم و بچه هامو بزرگ کنم  رو آدم یا ...

والله این حرف اصلا درد دل نبود ، داشتیم به یه ماجرایی میخندیدیم ، فرض کن یه کسی رانندگی میکرده و من پیشش بودم ترسیدم نکنه با این رانندگی بمیرم گفتم کاش زنده بمونم بچه ام را بزرگ کنم ، راننده هم کلا غریبه بوده

جواب ابلهان خاموشیست