2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست

ميدوني گاهي بايد جواب حرف مفت رو داد وگرنه پروتر از قبل ميشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من باچشمم دیدم کسی ک با داشته هاش دل یه ادمایی و شکونده همون وقت ن ولی بلاخره یروزی اونارو ازد ...

کارما غلط کرده

کارما فقط واسه ما کار میکنه

واسه یه سری ها خوابه یا ادرس رو بلد نیست

💍♥ i said yes 

بعضیا واقعا نمیفهمن چی میگن ناراحت نشو گاهی از رو نادانی حرف میزنن

این نادان نیست ،از خانواده شوهرش مثل چی میترسه و احترام میگذاره ولی به من که میرسه اینکارها را میکنه

جواب ابلهان خاموشیست
اینا رو بخون  اینا رو برای من مینویسن یعنی از اینا بدتر بوده؟

این بیشخصیت بی فرهنگ از کجا پیدا شده؟ پر از عقده و حقارته بیچاره

.                                                                  
عزیزم این آدم کافیه من بگم فلان رنگ مو خوبه ، میگه اه اه  بگم فلان غذا خوبه میگه اه اه  ...

درکت میکنم مال منم دقیقااااااااا همینه😂

جالب اینجاس که فرداش می‌ره عین همون میخره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خیلی امروز ناراحت شدم حتی گریه ام کردم و از خدا دلم گرفت

یه روزي آرزوت به واقعیت تبدیل میشه مطمئن باش ديدم که میگم.باچشمای خودم.اونم بخاطر این منم که به خدازده  وغرور بیخودی که داره چوبشو میخوره 

❤ 
دقیقا ،من ازبس جواب این زن را ندادم هارتر شده 

دفه بعدي حد و اندازه دهنشو بهش نشون بده….

حقيقت باشه يا نباشه در جايگاهي نيست كه بخواد دري وري بگه

دفه بعدي بهش بگو اول حرف زدن سنجيده رو ياد بگير بعد نظر بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینا رو بخون  اینا رو برای من مینویسن یعنی از اینا بدتر بوده؟

پیامش سراسر عقده بود و حقیر بودن خودش و پوچ بودن طرز فکرشو‌ نشون داده اینکه چقدر دنیاش کوچیک شوهرش خونه داره‌ پدرش سرهنگ خودش چیه؟ولش کن من از طرف اون میگم ببخشید اگر دلت شکسته