2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست
احساس کردم خدا بهم ظلم کرده نمیتونم پاک کنم اخه خیلی ها کاربر خاموش هستن برام پیام میذارن

ان شاءالله به زودی معجزه بشه برات مشکلاتت حل بشه ، از جایی که فکرش رو هم نمیکنی❤

ولی شاید کسایی که این پستارو میذارن  بچه ها ی مثلا ۱۶  ۱۷ ساله باشن، یا کسی که حقیره و سعی میکنه با زبونش دلت رو بشکنه 

پس اصلا توجه نکن به حرفاشون 

تمام تلاشت رو برای رسیدن به هدفت انجام بده، از خدا هم بخواه ان شاءالله به بهترین شکل بهش میرسی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله به زودی معجزه بشه برات مشکلاتت حل بشه ، از جایی که فکرش رو هم نمیکنی❤ ولی شاید کسا ...

اون داره حقیقت رو میگه

حقیقت تلخ

من خوشبخت نیستم

خب چکار کنم؟ 

مگه دست خودم بوده؟ 

به من میگه هرچی میکشی حقته

ولی اخه مگه هرکی خوشبخت خوب بوده که خوشبخت؟ 

اره راست میگه

کل دنیا خوب فقط لکه ننگش منم 

خدا

باشه خدا باشه🖤😔

💍♥ i said yes 

هر واقعیتی را نباید آدم بگه

خیلی بیشعور و نفهم بوده من جات بودم میگفتم بله قطعا که بزرگ میشه اما زیر دست کی چجوری بزرگ میشه؟؟بچه های خاله شما قطعا با کلی مشکلات بزرگ شدن چون زیر دست مادر نبودن بعدشم همه بزرگ میشن اما چجوری و تو چه شرایطی بزرگ میشن مهمه اگه یک بار دیگه این زر و زد حتمااا یادت باشه اینا رو بگی 

میگفتی حالا من یه حرفی زدم... به کوری چشم بدخواهام عروسی نوه هامم میبینم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

راستگویی یا بیشعوری مسئله این است

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اینا رو بخون  اینا رو برای من مینویسن یعنی از اینا بدتر بوده؟

چ بیشعورن😐کین اینااا

نگو ک جوابشونو ندادیییی 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

میخواست بگی اگه دور از جونم بمیرم بچم یه بیشعوری مثل تو  بار میومد باید زنده باشم تا باشعور تربیتش کنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خواهر شوهرم واقعا بد صحبت میکنه ، توی جمع‌همه شوکه شدن ازاین حرفش

این باید خواهر شوهر من میشد همچین جواب میدادم قفل کنه نتونه حرف بزنه دیگه لابد بگو تو میخوای بزرگ کنی عنتر خانم