2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست
r.m اون اخه بچه نداره بعدم چرا اینقدر بیکاره بیچاره زندگی سختی ام داشته  حالا دروغ یا راست& ...

خب آدم حسابی دارم‌چی میگم چرا مقاومت میکنی دیگه خودت میدونی و خودت خوب میشناسم‌کاربرا رو الف تا یا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن گذشته سختی داشته یه دفعه زندگیشو نوشت خیلی بد بود

ساده دلی دیگه 🙁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره اخه تو خیلی وقته اینجایی  ۳ سال زمان کمی نیست

۵ سال شایدم ۶

نه راست بوده فشار اون موقع ها باعث شده روانی بشه  اینا وقتی درمان نشن دچار مردم ازاری میشن د ...

باشه 

نه راست بوده فشار اون موقع ها باعث شده روانی بشه  اینا وقتی درمان نشن دچار مردم ازاری میشن د ...

نینی یار نمیتونه پیگیری کنه؟ حذف کاربری کن. یه کاربری دیگه بساز. اینا حالت رو بد می‌کنه.امگار که پذیرفتی لیاقت بدبختی داری. والا منم نفسم از جای گرم نمیاد ، اما دیگه با آنقدر تحقیر خودت، خودت رو نابود میکنی

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

نه  چون طرف دیگه کاربر اینجا نیست هرکی که هست  لغو کاربری شده

لینک رو چک نکن. حساب خودت حذف کن. این کارا که دست خودته. آزاد نده خودتو عزیزم. 

حسابم رو حذف نمیکنم اون باید روش کم بشه نه مت

البته کمک به خودت نه رو کم شدن. حداقل پیامش رو باز نکن. اون کیف می‌کنه تو میخونی. برات آرزوی خوشبختی میکنم.یا علی

عزیزم این آدم کافیه من بگم فلان رنگ مو خوبه ، میگه اه اه  بگم فلان غذا خوبه میگه اه اه  ...

ازاین خواهرشوهرا من ۴تاشو دارم دقیقا همینن😐 همه روش هارو امتحان کردما فایده نداش ایندفعه رفتم ب بزرگشون گفتم گف وقتی میان خونت بداخلاق شو رفتوامدتو قطع کن باهاشون

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
واقعا بی ادبه ،پایین تر نوشتم چه حرفی در مورد فوت شدن پدر و مادرم زده

واقعا از ته دل درکت میکنم...

خواهرشوهرامنم همینطورن..ی روز پدرومادرمو فحش میدادن منم جوابشونو دادم محکم زدم رو پاش گف هیی هیی بشین سرجات تا پارت نکردم مواظب باش چی میگی بعد خواهرشوهرای دگم گفتن فحش میدیم چون زنده ان...😐 ادم بیشعور متاسفانه زیادن ناراحت نباش 

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍