2777
2789

دوستان من مریض شدم بعد فردا امتحان آغازین ادبیات دارم شما میدونید این  امتحان تاثیر داره توی نمره هام یا همون شصت درصد مدرسه ای کنکور که میگن؟اگه میدونید میشه بگید شماره هیچ کدوم از هم کلاسیام ندارم بپرسم 

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .

امتحان آغازینه خبری نیست که نرو

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان آغازینه خبری نیست که نرو

وای واقعا  چون اصلا نمیدونستم این امتحان چیه همینطوریم این قرصا خیلی آدمو کسل میکنه مرسی ممنون🥹❤️

بستگی به دبیرت داره 

فقطم رو مستمر میتونن تأثیر بدن اصلا ربطی به نهایی و کنکور نداره

بعضی دبیرا تأثیر میدن بعضیا نه

در کل مهم نیست بگو مریض بودم امتحانای کلاسیو جبران میکنم

دیگه بد شانس باشی دبیر بدقلق تأثیر بده😐

بستگی به دبیرت داره  فقطم رو مستمر میتونن تأثیر بدن اصلا ربطی به نهایی و کنکور نداره بعضی دبی ...

دبیرم که حالا زیاد نمیشناسه منو ولی میدونه بچه درس خونم🥲واقعانی من فکر میکردم این امتحان آغازینی ها هم رو اون درصد مدرسه که برای کنکوره تاثیر داره😅مرسی بازم🥺❤️

کنکور؟! این امتحانا که هر مدرسه ای یه شکل میگیرتش با یه سطحی هیچ وقت ملاک نیس اینا فقط امتحان نها ...

واقعنی 🥲اگه زودتر میدونستم بی خودی همین اوله سالی  وقتم تلف این درسایی که به رشتم نمیخورد تلف نمیکردم الان خیلی عقبم🥲

واقعنی 🥲اگه زودتر میدونستم بی خودی همین اوله سالی  وقتم تلف این درسایی که به رشتم نمیخورد تلف ...

کلن این امتحانا هدفشون خراب کردن اعصاب دانش آموزاس 

چقد تو راه مدرسه با عصبانیت ورقه امتحانی ریاضی پاره پوره کردم ( معلممون خیلی سخت می‌گرفت امتحاناشو ) تهشم هیچ کدوم از نمراتش بکارم نیومد

کلن این امتحانا هدفشون خراب کردن اعصاب دانش آموزاس  چقد تو راه مدرسه با عصبانیت ورقه امتحانی ر ...

واقعا هیچکس نیاز نیست به زور بگن فارسی بخون ریاضی بخون علوم بخون بعد وقتیم نمیخونی یه جوری اعصابتو خراب میکنن که منم الان به لطف همین استرس این نمره ها رشته اصلیمو که عملیه رو اولویت قرار ندادم  کسی که رشتش عملیه به فارسی چیکار داره آخه