2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نام زیبای خودم 

آفرت

رستا 

روناهی 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    

عمر😎

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

من خود بچه شیرین و‌مودب باشه اسمشم برام جذاب اون لحظه 

یه بار یه دختر دیدم اسمش مروارید بود گرد و سفید و لبای سرخ و بلبل زبون عاشق اسمش شده بودم از بس اسم خودشو همش با خانم خطاب میکرد 😂🥰

دیاکو دایان دانیار آروین🥲پسرام

رمان اسطوره😂

هیچ مرد اصیل قشقایی به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همانگونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان بی‌ اعتناند گرگ اگر هوس شکار کند پوست شکار برایش مهم نیست . از نسل آلوده‌‌ی من که گذشت شما به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید. ✍🏻 : حسین پناهـی