زاکی مدیر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 عنوان برای ژیناگلمن | مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 46 پست انقد اذیتش نکنین،انقد ناراحتش نکنین،انقد بی احترامی نکنین،انقد با حرفای مزخرفتون قلب مهربونشو نشکونین😕شما درک نمیکنین اون چه دختر شگفت انگیزیِ،نیازی هم به توجه و دیده شدن نداره ازش بکشین بیرون لطفا😕@ژیناگلمن تو بهترینی😇✨ هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده! 1401/07/22 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 تگش میکنم نمیاره بالا لینک کانال رو بفرس لطفا بلد نیستم هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
princess۷۱ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 9815 آرزو ب دلم مونده یکی تو ی تاپیک منو تگ کنه،هیچ🥴 اره منم😂😂بیخیال باو پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم (◍•ᴗ•◍)♥️
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 ژینا تعلیق نشده بذار ببینم میتونم تگش کنم اره تعلیق نیس من کاربریشو دارم ولی تگ نمیشه تو یه تاپیکش پست گذاشتم ببینه هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
الناز_ارجمند عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1537 اره تعلیق نیس من کاربریشو دارم ولی تگ نمیشه تو یه تاپیکش پست گذاشتم ببینه Ok
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 برای چی بی احترامی کردن چشم دیدن یه انسان درست رو ندارن هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
_fatima عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1973 چشم دیدن یه انسان درست رو ندارن ای بابا چقدر مزخرفن اینجور ادما بنده خدا خیلی بی حاشیه بود اسی برای زده بود گفتم تو فضای واقعی خدایی نکرده چیزی شده خیلی نگرانشدم
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 ای بابا چقدر مزخرفن اینجور ادما بنده خدا خیلی بی حاشیه بود اسی برای زده بود گفتم تو فضای واقعی خدایی ... چی بگم…امیدوارم حال دلش همیشه خوب باشه هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 در صلح و نور باشی عزیزمقربان شکلت برم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 در صلح و نور باشی عزیزم قربان شکلت برم ممنونم مهربون🥰 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 در صلح و نور باشی عزیزم قربان شکلت برم این هفته تایم آزاد داری؟احتمالا میام طرف شما اگه میشه همو ببینیم هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 این هفته تایم آزاد داری؟احتمالا میام طرف شما اگه میشه همو ببینیم جونم ار عزیزم هستم در خدمتتم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh