2777
2789
عنوان

برای ژیناگلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 46 پست
تگش میکنم نمیاره بالا  لینک کانال رو بفرس لطفا

بلد نیستم

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژینا تعلیق نشده بذار ببینم میتونم تگش کنم

اره تعلیق نیس من کاربریشو دارم ولی تگ نمیشه 

تو یه تاپیکش پست گذاشتم ببینه

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
برای چی بی احترامی کردن 

چشم دیدن یه انسان درست رو ندارن

ای بابا چقدر مزخرفن اینجور ادما بنده خدا خیلی بی حاشیه بود اسی برای زده بود گفتم تو فضای واقعی خدایی ...

چی بگم…

امیدوارم حال دلش همیشه خوب باشه 

در صلح و نور باشی عزیزم

قربان شکلت برم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

در صلح و نور باشی عزیزم قربان شکلت برم

ممنونم مهربون🥰

در صلح و نور باشی عزیزم قربان شکلت برم

این هفته تایم آزاد داری؟احتمالا میام طرف شما اگه میشه همو ببینیم

این هفته تایم آزاد داری؟احتمالا میام طرف شما اگه میشه همو ببینیم

جونم 

ار عزیزم هستم 

در خدمتتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh