2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهرم پیشنهادبدم بره با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 125 پست
شوهر من اگه طلاقم بده بچه هامو نمیده ومن فقط به خاطر بچه هام باهاش موندم یعنی فلاکت بارترین حالت زند ...

چی بگم خیلی سخته .خیلی .شاید من و شمافقط حرف همو میفهمیم .واس یع زن خیلی سخته گفتن این ک ب شوهرش بگه برو با یکی دیگه ‌..بنظر من این ینی اخر خط.من تلاشمو واس این زندگی کردم ولی بی فایدس.هنوز دوسالم نشده ازدواج کردم از وقتی ازدواج کردم شدم افسرده ترین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزان یک لحظه سکوت کنید 

دوستمون سر خورده شده از رابطه ی زناشویی واجتماعیش بچه هم داره نمیتونه حتما جدا بشه بجای وای واه اوه بهش انرژی بدین تو تاپیکاش خوندم که از شب زفافش آسیب دیده 

ماهمه هم جنسیم هم خوی همیم اون مرد هی رابطه بگیره باهاش و دوستمون سرویس بده انصاف نیست هی بگید جدا شو برو دکتر شاید بتونم بگم طی مدت ازدواجشون مقصر همسرشه که میل ایشون و کشته علایق و سیستم بدنش رو تخریب کرده 

الان دوستمون باید بره دکتر درست ولی شوهرش رو چکار کنه؟ صورت مسئله شوهرشه مدام رنجش میده و هی نگید طلاق بگیر شاید نمیتونه 

عزیزم افسردگی گرفتی،برو دکتر و دنبال دوا درمان،راهش اینه نه اونیکه تو میگی،اگرم جواب نداد طلاق بگیر که بهترین کاره،وگرنه هرچقدرم از شوهرت متنفر باشی،وقتی کنار یه زن دیگه ببینیش نابود میشی،میسوزی،دق میکنی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزیزان یک لحظه سکوت کنید  دوستمون سر خورده شده از رابطه ی زناشویی واجتماعیش بچه هم داره نمیتون ...

چقدر تو با درک و فهمی.‌. ازت خوشم اومد خیلی

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
شوهر من اگه طلاقم بده بچه هامو نمیده ومن فقط به خاطر بچه هام باهاش موندم یعنی فلاکت بارترین حالت زند ...

دقیقا منم دردم همینه،،، من حتی گفتم همه حق وحقوق خودم رومیبخشم،، فقط بچه هام رو بده،، جوری خود زنی کرد که الان چند ماهه دیگه اسم نیوردم،،، از سر اجبار زندگی میکنم،،، 

چرا ازدواج کردی

من اصلا با ازدواج مخالف بودم چون میدونستم آمادگیشو ندارم ولی خدا لعنت کنه خانوادمو ...هیچوق نمیبخشمشون .باز بخودم گفتم اشکال نداره تلاشمو میکنم عاشقش بشم ولی نشد نشد.ما طرزفکرمون زمین تا آسموووووون فرق داره .خیلی بده .خیلی

چه جالب که این تاپیک هارو باور میکنین و مشاوره میدین! این الان حتما مجرده و برای تحت تاثیر قرار داد ...

چون دقیقا عین مورد استارتر رو تو واقعیت دیدم باور میکنم.

حتی اگر سرکاری هم باشه پیام هایی ک میذاریم شاید کسی ک واقعا این مشکل رو داره بخونه و براش راه حلی باشه 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
عنوانت پر از امیدواریه،  برعکس کلامت

منظور از پرواز دو چیزه

یا به دیار باقی...

یا به اوج فانی...

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
حتما خیلی دوستت داره فکر کنم افسردگی بعد زایمان گرفتی منم همینجور بودم زمان بارداریم و بعدش بعد ر ...

اگ عاشقم بود ک یه ذره ب سر و وضعم ک عین گداهاس توجه میکرد .واس خرج کردن واس شکم خسیس نیس .اما یه بار نمیگه برو ارایشگاه .برو فلان لباس بخر .بهم توجه نداره.خستم .بین همه من کم میارم .هزاری تو جیبم ندارم جایی میرم 

نمیدونم .فقط خیلی خستم .همسرم خیلی بهم بی توجهه و منم دوس نرارم فقط بخاطر نیازش بهم نزدیک شه .همونم ...

حتما با یه مشاور خوب که خانم باشه صحبت کن راهنماییت میکنه زندگیتو خراب نکن