2777
2789
اگه بقیه مهره مارندارن ازچیه بلانسبت هر...میخورن ولی دوربرایا عاشقشن مخصوصا جاری ماری☹👀

😂😂جذابیت دارن

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباااا مهره ی مار یه اصطلاحه اگه واقعی و خریدنی بود همه عالم میگرفتن محبوب شن😑😐😐

ن میخرن نمیدونم:/

برادرشوهرم به شوهرم گفته بود ک دارم کجا دعا مینویسن روش؟😑😑

باباااا مهره ی مار یه اصطلاحه اگه واقعی و خریدنی بود همه عالم میگرفتن محبوب شن😑😐😐

نه عزیزم گرفتن و خریدنش به این راحتیا نیست 

افعیای بزرگ تو بیابون فقط دارن که ادم میخورن و کسی جرعت نداره نزدیکشون بشه 

من شوهرم سنگ بازه یه سنگای میاره بندازی تو لیوان اب جوش میادولی سنگا سردن یا سنگای نرو ماده تو بشقاب میذاره ماده رو هرجا بذاری تکون نمیخوره ولی نرمیاد بهش میچسبه و خلاصه خیلی چیزا اصلا خریدنی نیستن ولی تاالان نتونست مهره مار گیربیاره 

فقط یکی از اشناهای قدیمیمون خیلی قدیمی از اینا که قبلا میرفتن تو بیابونیا هیزم جمع میکردن 

همه خیلی دوستش داشتن و به قولی حرفش برو داشت اصلا نمیشد از کسی چیزی بخاد و بهش بگن نه همه تو کفش بودن وقتی خیییلی پیرشد خواست بمیره به پسرش گفت تو بازوم مهره مار هست گذاشت تو بازوش دستشو دوخته بودن روش گفت اینو دربیارین بامن دفنش نکنید ازش استفاده کنید ولی قبلش کسی نمیدونست

دقیقا چه تاثیراتی داره  ؟؟؟  میشه یه کم بگید  ؟؟؟

خیلی رو همه چیز تاثیر داشت برای من مثلا همون ماه باردار شدم با اینکه این همه دوا دکتر و....

آدم و خیلی عزیز میکنه جادو و سحر و از زندگیت دور میکنه و...

خیلی رو همه چیز تاثیر داشت برای من مثلا همون ماه باردار شدم با اینکه این همه دوا دکتر و.... آدم و خ ...

شانس برای امور مالیتون داشت  ؟؟؟ تو رزق و روزیتون تاثیر داشت  ؟؟؟ 

نه عزیزم گرفتن و خریدنش به این راحتیا نیست  افعیای بزرگ تو بیابون فقط دارن که ادم میخورن و کسی ...

شوهرتون باید بره پیش یه دعانویس خبره  ،  که حرفه ایی و تو این کاراس  و ازش بپرس  ؟  که مهره مار داره یا نه  ؟  (  البته اگه اعتقاد داره  )  یا بره پیش مار گیر  ،  البته اگر بهشون نندازن. 

چون من خودمم علاقه ی زیادی به سنگ ها دارم.