2777
2789

رستاخیز

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی‌ پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌اي ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدم ببینم میمیرم تو هم نبین توی دراز مدت اثر بد میذاره.اما اگه واقعا کرم داری 😂آره رو ببین تبلیغا ...

فیلم اَره رو دیدم چندشه بیشتر 

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
مردگان متحرک فیلم خارجی عالی میشاشی به خودت از ترس

مردگان متحرک شوخی میکنی دیگه این سریال کجاش ترسناکه البته کلا فیلم ترسناکی وجود نداره ولی اینا به نسبت خوبن

جنگیر۱۹۷۳

وحشت در امیتی ویل

جن زده آمریکایی

جنگیری هانا گریس

جنگیری امیلی رز

از شرشیطان نجاتمان ده

توطئه آمیز یا موذی ۱ تا ۴

آنابل ۱ تا ۴

کانجورینگ ۱ و ۲

چراغهای خاموش یا تاریکی

غبرستان حیوانات خانگی

فیلم قشنگ زیاده

جعبه پرنده

اسمانهای تاریک

نوع چهارم

فیلم زیاده

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

واقعا ترسناکه اخه من نمیترسم از هیچ فیلمی

ببین اسی اصلا فیلم ترسناک وجود نداره ولی مثلا هیجان زیاد داشته باشه و ترس زیر پوستی داشته باشه قشنگه مثل

جنگیر ۱۹۷۳

دیدی؟ عشق من این فیلمه اسم و عکس پروفایلم😁

کانجورینگ ۱ و ۲

کینه البته برای من بیشتر خنده دار بود تا ترسناک

کینه ۱ تا ۴

حلقه ۱ تا ۳

توطئه آمیز یا موذی ۱ تا ۴

وحشت در امیتی ویل

جن زده آمریکایی

از صر شیطان نجاتمان ده

جنگیری امیلی رز

ببین اسی بستگی داره طرف از چه ژانری بیشتر خوشش میاد و میترسه

آدمخواری

اسلشر جنایی

یا روحی و جنی و تسخیر

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*