2777
2789
عنوان

وزنگیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 18567 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروز دارم معجون بستنی و شیر موز مغز میخورم😀😀خداکنه ۴کیلو بشه تا ۳۸هفته😍😍😍😍

خب انقد وزن برات مهمه ۳۹ سزارین کن ، منم میخوام سزارین کنم بچه م  هفته ی ۲۹ یک کیلو و چهارصد بود الان هفته ی ۳۵ م دو سه روز دیگه باز میرم سونو 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
هروز دارم معجون بستنی و شیر موز مغز میخورم😀😀خداکنه ۴کیلو بشه تا ۳۸هفته😍😍😍😍

برا سونو وزن رفتی؟ من ۳۵ هفته ۲و نیم کیلو بود معجون اینا خوردم ۳۹ هفته ۳۸۰۰ شد ولی وزنش استخوانی بود صورتش بزرگ نبود الانم ۱۳ ماهشه ۱۰ کیلوعه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مولتی ویتامین رو دکتر باید بنویسه؟

اره مگه نمیخوری از ۵ ماهگی ب بعد دکتر پریناتال میده

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
عزیزم زیر نظر دکتر حاجیها باردار شدی یا ن بعدش زیر نظرش اومدی  میخواستم برم پیشش

من قبل بارداری هم میرفتم پیشش ۴سال اقدام بودم…اما تنها دکتری که منو درمان کرد دکتر علی فتوحی بود ۸۰سالشه و بسیار با تجربس

امام رضا ضمانتمو کرد💔
داری پیجشو عزیزم؟ شما از اول تحت نظر ایشون بودید؟

همون تو اینستا یا گوگل بزنی ندا حاجیها میاره …اره من از اول بارداری تحت نظرش بودم خودشم دستگاه سونو داره هرسری میرم جوجمو چک میکنه

امام رضا ضمانتمو کرد💔
خب انقد وزن برات مهمه ۳۹ سزارین کن ، منم میخوام سزارین کنم بچه م  هفته ی ۲۹ یک کیلو و چهارصد بو ...

تاریخش هم مهمه دیگه ۱دی دوس دارم باشه

امام رضا ضمانتمو کرد💔
من قبل بارداری هم میرفتم پیشش ۴سال اقدام بودم…اما تنها دکتری که منو درمان کرد دکتر علی فتوحی بود ۸۰س ...

جدی میگی من یساله اقدامم و نمیشه چقد دارو خوردم 

ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنی و ادرس و شمارشو برام بفرسی 😞😞

چقد زمان برد درمان شدی و دارو دادبهت