2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط و فقط هرچی بخوام از خدا میخوام اونم مستقیم بدون واسطه همیشه هم هوامو داشته همیشه هم بهترین راهو ...

ولی عزیزم هیچ اشکالی نداره بنده های خدا که بهش نزدیک تر هستن رو واسطه کنیم خیلی وقت ها زود تر حواب میده البته که اول و آخر خدا حاجت رو میده

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
تو کاری به بقیه نداشته باش من مطمئنم اگر به یک آدم بزرگ متوصل بشی حتما حاجت میده

برای خودم نیست ,برای یه آشنای نزدیکه,۳۴سالشه,واقعا از هر طرف تحت فشاره,باباش,اقوام و ...

تو کاری به بقیه نداشته باش من مطمئنم اگر به یک آدم بزرگ متوصل بشی حتما حاجت میده

ماهم عزیزم به ادمهای بزرگ متوسل شدیم و ازشون درخواست کردیم واسطه بشن 

اونا پیش خدا  عزتشون بیشتره 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم

تو نی نی سایت دیدم که یه نفر گفته بود یک شهید بزرگوار هستن به نام نوید صفری و ایشون در وصیت نامشون گفتن اگر کشی از طرف ایشون چله زیارت عاشورا بگیره و به اباعبدالله هدیه کنه ایشون هم هر طور شده حاجتشون رو میگیرن

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  
ولی عزیزم هیچ اشکالی نداره بنده های خدا که بهش نزدیک تر هستن رو واسطه کنیم خیلی وقت ها زود تر حواب م ...

من وقتی از بابام چیزی بخوام نمیگم جون آبجیم بده بخاطر آبجیم بده بابام انقد منو دوس داره ک بخاطر خودم میده خدا هم انقد بنده هاشو دوس داره ک مطمئنم بدون واسطه میده فقط باید با تمام وجود بخوای همین

خداجونم شکرت