2777
2789
عنوان

گرسنگی بی پایان در بارداری 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماهی۳_۵ کیلو اضافه میکردم ، یادمه دو روز قبل از تولد پسرم۲۰کیلو اضافه کرده بودم😁😁😁

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من ۱۷ هفته هستم کلا زیر ۲کیلو اضافه کردم تا تقریبا هفته ۱۲ حالت تهوع داشتم خیلی نمیتونستم چیزی بخورم ...

منم ۱۶ هفتم هیچ وزنی اضافه نکردم🥲

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

منم همینطورم وبا غذاهای ساده ضعفم بیشتر میشه باید حتما غذاهای گوشتی بخورم که جون بگیرمیعنی فکر کن شبا گوشت میکنم تو شیشه که صبح بخورم نصف شب هم یا آش یا از غذای ظهر نگه میدارم نصف شب غذا داشته باشم

قبلا اینطوری نبودم خودم فکر میکنم بخاطر کروناست که چندبارگرفتم بدنم بی قوه شده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم همینطورم وبا غذاهای ساده ضعفم بیشتر میشه باید حتما غذاهای گوشتی بخورم که جون بگیرمیعنی فکر کن شب ...

چند هفته هستی شما ؟ از ابتدای بارداری همینطور بودی ؟

ان شاء الله بسلامت زایمان کنی

آقا نیستم 😊
😄😄😄 شما هم دوران بارداری ویار خوردن داشتی ؟

آره گلم ، مدام درحال خوردن بودم

من پرتقال خییییلی میخوردم ، ینی شوهرم دو روزی ، دوتا کیسه بزرگ پر پرتقال می‌گرفت انقد ک میخوردم 

بیشترم عاشق کته بودم خیلی میخوردم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
چند هفته هستی شما ؟ از ابتدای بارداری همینطور بودی ؟ ان شاء الله بسلامت زایمان کنی

ممنون 🌺 همچنین شما

الان 9 هفتمه از وقتی فهمیدم باردارم بعد ویارای وحشتناکم شروع شد بعدم ضعفهای شدید 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

امضات چقدر قشنگه😊

ممنون 🌺 برای امضات صلوات فرستادم

بخور بخور نوش جونت منم شش هفته اینطور بودم از هشت هفته حالت تهوعام شروع شد ضعف میکنم حالت تهوع میگیرم ... از اون طرف هم نمیتونم چیزی بخورم چون حالت تهوع میگیرم

بادوم، مویز، گردو، خرما زیاد بخور