2777
2789
عنوان

تهوع و رفلاکس شدید در بارداری

182 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز شش هفته شدم خدا میدونه ده روزه درگیر تهوع شدید بارداری ام اگه بالا بیارم حالم فک کنم بهتر میشه متاسفانه بالا نمیارم فقط تهوع ووبی حالیم اشکم رودرآورده تازگی ها رفلاکس هم بهش اضافه شده دیگه شب تا صبح رو بیدارم و از دردای مختلف گریه میکنم قرص دمیترون میخورم فقط یکی دوساعت خوبم  بعدش باز خرااااب ، انواع اقسام بیسکوییت هاوو آدامس های نعنایی رو امتحان کردم فایده نداشت.. تهوع بار روانی ووعذاب روحی بدی برام اورده انگار همش ناتوانم و کسی حالمو نمیفهمه همسرم پا بپام شب تاصبح بیداره و صبح ها میره سر کار بنده خدا،درنهایت من احساس میکنم هیچوقت ادم سابق نمیشم و روز ب روز ضعیف تر...ناشکری نمیکنم خیلی منتظر بچه بودم ولی یه روز داره واسم هزار روز میگذره،

عزیزم سه ماه بشی

بعدش عالی میشی

نگران نباش

ویار داری دیگه

هرکی یه مدلیه تو بارداری

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم دیشب از درد یک و نیم بیدار شدم تا ۶ صبح فقط درد کشیدم خیلی بد بود

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...
ممنونم عزیزم، فقط امیدم به بعد از سه ماهگیمه ک میگین بهتر میشم

حتما بهتر میشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
درکت میکنم منم دیشب از درد یک و نیم بیدار شدم تا ۶ صبح فقط درد کشیدم خیلی بد بود

عزیزم چیزی نمونده نی نی تو بغل کنی

برای سلامتی منم دعا کن

عزیزم هیچ راهی جز تحمل نداره منم از اولش تهوع شدید داشتم جوریکه حتی نمیتونستم دراز بکشم باید همش با اون کمردرد شدیدم مینشستم. تا 6ماه تهوع داشتم بعدش خیلی کمتر شد الان که ماه آخرم باز اومده سراغم. ان شاء الله این روزا واسه تو هم میگذره سعی کن زوم نکنی رو حال بدیات اینجوری انرژیتو زودتر از دست میدی

عزیزم چیزی نمونده نی نی تو بغل کنی برای سلامتی منم دعا کن

فعلا نی نی پدر منو در اورده 😂😂 چشم عزیزم حتما♥️🌹

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...
عزیزم هیچ راهی جز تحمل نداره منم از اولش تهوع شدید داشتم جوریکه حتی نمیتونستم دراز بکشم باید همش با ...

کاری جز تحمل کردن ازم برنمیاد ،امیدوارم تو هم راحت فارغ بشی،،، فقط موندم چجوری مامانا و مامان بزرگا این حالتها رو تجربه میکردن و پشت هم بچه میووردن😐

عزیزم هیچ راهی جز تحمل نداره منم از اولش تهوع شدید داشتم جوریکه حتی نمیتونستم دراز بکشم باید همش با ...

باز تحوع بهتر از رفلاکس🤕

منظورم دوتاش بود، وای که چقدر سخت بود، یه مدت هر روز سر ساعت 5 صبح میوردم بالا کل همسایه ها صدامو می ...

همش میگن دوران شیرین بارداری ما ک ب جز بیخوابی و تحوع و درد بدن چیزی ندیدیم😁