2777
2789
عنوان

دوستان میاید یه لحظه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
بزار تو ظرف درب دار اب سرکه تا سه روز و بعد بنداز تو جوی اب که بره بجای دعانویس به خدا پناه ببر س ...

آجی خیلی ممنون ک کمک کردی از وقتی گذاشتمشون تو آب وسرکه نمیدونم چرا احساس سبکی کردم اصلا راحت نبودم تو خونم بودن

آجی خیلی ممنون ک کمک کردی از وقتی گذاشتمشون تو آب وسرکه نمیدونم چرا احساس سبکی کردم اصلا راحت نبودم ...

اره انرژی اون دعاها خیلی سنگین و بده ،چه دعای خوبی باشن چه بدی انرژی منفی میارن نو خونت چون تو دعاها موکل و جن هست

و یجور کفر به خداست

خداروشکر

کمکی خاستی یا به دایرکت پیجم پیام بده یاهمینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انرژی اون دعاها خیلی سنگین و بده ،چه دعای خوبی باشن چه بدی انرژی منفی میارن نو خونت چون تو دعاها ...

خداروشکر حالم بهتر شد عزیزم فقط یادم میاد کمی میترسم ولی خداروشکر حالم خیلی بهتره .فقط میترسم نکنه جن واردم شده چون بسمتم دوید و بهم زد و محکم لرزیدم جوریکه حتی شکمم درد گرف وپریود شدم .اینم بگم تو اقدام بارداریم 

خداروشکر حالم بهتر شد عزیزم فقط یادم میاد کمی میترسم ولی خداروشکر حالم خیلی بهتره .فقط میترسم نکنه ج ...

تو خونه ای که نجسی نباشه و صپت قران باشه دیگه پیداش نمیشه

بعضی مواقعم هست که کلا خونه مشکل داره،و شما مکشلی ندارید

معمولا خونه های قدیمی توش ممکنه باشه ازینا

اگه خیلی وقت رد شد و بازم حسش کردید بنظرم خونه رو عوض کنید