2777
2789

سلام بچه ها،  چند روزی هست که عقب افتاده، جرات بی بی چک گذاشتنم ندارم فعلا، تو نت سرچ کردم نوشته بود استرس، مسافرت و تغییر آب و هوا، تغییر فصل،سرماخوردگی و... باعث تاخیر پر یود میشه، من همه این عوامل رو داشتم من الان 9 روزه عقب افتاده نمیدونم چیکار کنم از استرس حالم بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای منم اینجوری شدم عزیزم دو روزه عقب افتاده همه چی سرچ کردم منم جرعت ندارم بی بی چک بزنم ولی صبر کردم شاید شدم ۱۰ روز فرصت دارم بعد میگن ک شاید ب خاطر تغییر آب هواس بعد امروز از دل درد کمر درد داشتم میمردم اما نشدم ک نشد

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
بعد امروز از استرس حالم خیلی بد شد نمیخوام باردار باشم فعلا🙁💔

منم اصلا شرایط شو ندارم، هرچی فکر میکنم احتمالش خییییلی کمه که باردار باشم، ولی نمیدونم این لعنتی چرا نمیاد! حالا تو خوبی 2 روز چیزی نیست

منم اصلا شرایط شو ندارم، هرچی فکر میکنم احتمالش خییییلی کمه که باردار باشم، ولی نمیدونم این لعنتی چر ...

اایشالا ک میشی صبح پاشی ببینی تو غرق خونی منم اونجوری تو سیل خون خدایا یعنی میشه😂🙁💔💔

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿