2777
2789

تاحالا غیر ممکنی دیدین که ممکن شده؟ 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

منم نه هنوز برام اتفاق نیوفته چند ماهه     به همه چی متوسل میشم برای شفای چشمام 

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فراوان 

میشه تعریف کنی

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

بله فراوان 

لطفا تعریف کن 

تا نا امیدا امیدوار بشن 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
ولی دو نفرو میشناسم ک سرطان داشتن از نوع بدش      یکیشون  ک  همشهریمونه&nbs ...

دعای خاصی کردن ؟

نذر خاصی داشتن ؟ 

دعای خاصی کردن ؟ نذر خاصی داشتن ؟ 

یکیشونو ک میگم میشناسم   خیلی حالش بد بوده دکترا گفتن دیگه اخراشه تازه دامادم بوده  زنش  ب زپر میبرش مشهد   دو روز دخیل میبندش ب پنجره فولادی  خوابش میبره خواب میبینه امام رضا ی چیزی از داخل سرش در می یاره میگه  شفا گرفتی

می یان میرن دکتر   دکترا میگن انگار  همچین مریضی توی زدن تو نبوده

لطفا تعریف کن  تا نا امیدا امیدوار بشن

شرمنده مدام از سایت خارج میشه من پرستارم و درموردبیماران کمایی فراوان دیدم که برای خانواده غیر باور بود برگشت این بیماران که با پایخود از بیمارستان خارج بشوند در مورد خودم هم دخترم درمان هفت بارداری مشکل مغزی شدید تشخیص دادند در واقع سکته کرده بود الحمد الله معجزه شد الان هم پنج سالش هست و کنارم خوابیده

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟
شرمنده مدام از سایت خارج میشه من پرستارم و درموردبیماران کمایی فراوان دیدم که برای خانواده غیر باور ...

خدا دختر نازتو برات حفظ کنه عزیزم 🥰

عزیزم خیلی داری خودتو اذیت میکنی ،درست میشه، تازه عروسی از تک تک کارهایی که داری برای عروسیت انجام میدید لذت ببر ،با عشق و امید برای راهی شدن به خونه بخت کارهای مراسمتو انجام بده تمرکزت رو از رو چشمات بردار به پوستت مهلت بده روش زوم نکن، با انرژی و دید مثبت هم به درمانت ادامه بده تا جواب بگیری هر چی بیشتر روش حساس بشی ناخودآگاه حساسیت دیگران به سمت چشمات می‌ره ، همسرت هم که از عمل پلک خبر داره به اون هم بگو زمان می‌بره، چشم حساسه جلوش حساسیت به خرج نده، خیلی ناراحت شدم ازینکه دم عروسیت این همه نگران و ناراحتی داری ، خدا رو به قدرت و علمش قسم میدم که چشمات همون بشی که دلت با دیدنش شاد بشه، تازه عروس ما رو هم دعا کن خدا دامنشو سبز کنه و بچه دار بشه 

یکیشونو ک میگم میشناسم   خیلی حالش بد بوده دکترا گفتن دیگه اخراشه تازه داما ...

عزیزم خیلی داری خودتو اذیت میکنی ،درست میشه، تازه عروسی از تک تک کارهایی که داری برای عروسیت انجام میدید لذت ببر ،با عشق و امید برای راهی شدن به خونه بخت کارهای مراسمتو انجام بده تمرکزت رو از رو چشمات بردار به پوستت مهلت بده روش زوم نکن، با انرژی و دید مثبت هم به درمانت ادامه بده تا جواب بگیری هر چی بیشتر روش حساس بشی ناخودآگاه حساسیت دیگران به سمت چشمات می‌ره ، همسرت هم که از عمل پلک خبر داره به اون هم بگو زمان می‌بره، چشم حساسه جلوش حساسیت به خرج نده، خیلی ناراحت شدم ازینکه دم عروسیت این همه نگران و ناراحتی داری ، خدا رو به قدرت و علمش قسم میدم که چشمات همون بشی که دلت با دیدنش شاد بشه، تازه عروس ما رو هم دعا کن خدا دامنشو سبز کنه و بچه دار بشه