2777
2789

بله برون خواهرشوهرم 

مادرهمسرم گفت از غروب بیایین ولی مراسم بعد از شام 

همسرمم ساعت ۹ از سرکار میاد 

چنتا دلیل دارم دیر برم و با همسرم برم

۱-خواهرشوهرم جدیدا همش تیکه میندازه و اذیت میکنه

۲-واسه زایمان و ازدواج من هیچ کاری برامون نکرد هیچ کمکی نکرد مثل مهمون اومد و رفت( ولی مادرشوهرم کمک و خوبی یکم کرده)

۳-شوهرم شیرینی و میوه و اینارو خریده کلی کمک کرده اون بردارشوهرم هیچ کاری نمیکنه 

۴-یه بچه زیر یکسال دارم داره دندون در میاره کلی اذیت میکنه و بهونه میگیره

با این تفاسیذ به نظرتون کی برم خونشون؟

با شوهرت برو

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش که میکنم ولی زشت نیست؟اخه اون جاریم زود میره کمک من بده نمیشم؟

نه عزیزم تو و همسرت از لحاظ مالی کمک کردین اون جاری ک گفتی شوهرش خرجی نکرده بعدشم تو بجه کوچیک داری

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون غروب برو سیاست داشته باش الکی حرف پشت خودت ننداز ولی خودت سرگرم بچه کن کمک نده زیاد

خب پس ۸ میرم اخه ۸ هم موقع خواستگاری رفتم متوجه شدم از رفتارشون توقع داشتن زودتر برم

چون برام این مسئله پیش اومده نظرم اینه که بعدازظهری نیم ساعتی بری سر بزنی و زودبرگردی شب باهمسرتون باهم برین دوباره،بهانتم این باشه که اومدم ولی بچه نمیذاره بمونم ازطرفی هم برم باهمسرم باهم اینجاباشیم،یالباس خوب نپوشیدیم بریم عوص کنیم