2777
2789

انشالله هرچي زودتر اقامون صاحب الزمان ظهور كنن 

سلامتي پسر منم كه يه ماهه درگير دكتر و دوا درمونه اگه دوست داشتيد صلوات بفرسيد و از خدا شفاشو بخاييد 

لايك كنيد تا منم براتون بفرستم 

خواهشا پر بازديدش كنيد چند ساله اينجام و اولين دفعه هس كه خواهش دارم 🌹

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

@mamanziba5  

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا پست بزاريد بازديد بخوره ممنونم😔

انشاالله که حاجت روا باشین همگی من رو هم. دعا کنید لطفا 

یاالله❤

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

الهی خدا شفاش بده زود زود زود

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

ان شااله به حق این شب عزیز پسرتون شاد و سلامت بزرگ شه زیر سایتون. امیدوارم همه کسایی که عازم سفرن مثل خودم ختم به خیر بشه سفرشون. امیدوارم امشب خدا بهمون عیدی بده. پارسال عیدی قشنگی بهم داد 💚

امیدوارم فرزند دلبندتون صحیح و سلامت بشن به زودی زود

ولی به این خرافات پایان بدید لطفاً

تا وقتی دعا و نیازمند چیز خیالی باشید همینه موضوع

هیچ تلاشی برای درست کردن شرایط نمیکنید فقط دنبال معجزه هستید از افسانه های که توی ذهنتون چپوندن

@tala_bano