2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه دم کن بخور  عالیه

و ورزش و طناب زدن

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
من هولاهوپ سنگین کار میکنم از وقتی شروع کردم پریودم کمتر شده 🤕

نه اونقدر سنگین 

در حد اینکه تحرکی باشه نرمال بشه سیستم بدن

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی