2777
2789
عنوان

خانما کمک

307 بازدید | 34 پست

طول هشت سال زندگی از همسرم خطایی ندیدم. آدم شکاکی نیستم .هر دو شاغلیم و همکاران جنس مخالف هم زیاد داریم ..اصلا هم حساس نیستیم .

دیشب همسرم صفحه موبایلشو بهم نشون میداد. دیدم داخل گروه تلگرام ی خانمی نوشتن مرسی خوشتیپ ..من واکنشی نشون ندادم .همسرم هول شد .جویای علت شدم .گف وقتی نت نداشتم نوشتم سلام .یکم پیش که نت وصل شده خانم جواب دادن مرسی خوشتیپ .

بهش گفتم که گروه مختلط عب ندارع اما چرا باید تو گروهی باشی که خانما لاس میزنن ؟همسرم دید من ناراحت شدم گف اگه ناراحتی پاک کنم .بدون اینکه بهم نشون بده .پاک کرد حدود نیم دقیقه طول کشید .بعد منم حتی نگاشم نکردم .بعد گف بیا ببین هیچی نبود .صورت مسئله رو پاک کرد .منم نگاه نکردم .دل چرکینم .یعنی داشت خیانت میکرد ؟

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد حساس نبودنم خوب نیس اونم تو این دوره زمونه شما یادتون خیلی خوش بینی یا به همه اعتماد داری  ...

همیشه میگه تو بهم اعتماد نداری رمز می‌پرسی؟یا اصلا اجازه نمیده پس به گوشی بزنم 

همسر شما که حرفی نزد

ولی اون خانم داشت کرم میریخت

متاسفانه همکارای همسر منم کرمکی هستن

یکبار منو همسرم بیرون بودیم با پسرم

همکارِش که خانمه

با نیش باز با همسرم سلام و علیک کرد

منم تحویل نگرفت

هنوز بعد ۶ سال تو دلم مونده

ولی بعدش زدم به باسنم

گفتم مهم همسرمه 

کرم زیاده تو شهر 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من نمیتونم قضاوت کنم....ولی ی زن چرا باید بگه خوشتیپ مگ عکس شوهر شما پروفایلش بوده ؟؟؟؟

بعله عکسش هست .آخه جواب سلام می‌تونه مرسی خوشتیپ باشه ؟

من نمیتونم قضاوت کنم....ولی ی زن چرا باید بگه خوشتیپ مگ عکس شوهر شما پروفایلش بوده ؟؟؟؟

ببین خیلی از این کرم ها

خودشون شوهر هم دارن

زمونه بدی شده

من خودم مدتی شاغل بودم تو اداره برق

اونجا دو تا کارمند رو تو کمد دیواری اداره گرفته بودن

زن های چادری بودن که نگاهشون میکردی میگفتی چقذر مقدس هستند

ولی اوضاع بدی داشتن

علناً همه کرم میریختن

مردهای کرمکی هم کم نبودن

حالم بهم خورد از اون روزها 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ببین خیلی از این کرم ها خودشون شوهر هم دارن زمونه بدی شده من خودم مدتی شاغل بودم تو اداره برق او ...

من اصلا باورم نمیشه بخواد خیانت کنه .حالم بده