2777
2789
عنوان

اکیپ ما

696 بازدید | 61 پست

ما تو دبیرستانمون ی اکیپ هستیم کلا خفنیم ... بچه هامون رفتن الکی گفتن تولد منه ی زنگ ک درسمون مهم نبود کیک خریده بودیم رفتیم تو حیاط تولد گرفتیم فقط بچه های اکیپ بودن چند تا از رفیقامون ک صمیمی بودیم رو نگفتیم بچه ها نذاشتن گفتن فقد اکیم خودمون کیکم کوچولو بود . ولی تو دلم هست بنظرتون شنبه شیرینی بخرم ببرم مدرسه ؟ خیلیا هم پشتمون حرف زدن زیاد و بعضیام واسه اینکه نگفتیمشون ناراحت شدن ... من رفیق فابم شاخ دبیرستانه خیلی بد حرف زد باهاشون کلا خیلی معروف شد  اکیپمون با دلقک بازیا و کول گرفتنامون. زیاد هستن کسایی ک خوششون نمیاد ازمون و بعضیا دوستمون دارن ولی عذاب وجدان گرفتم بنظرتون شنبه شیرینی بگیرم؟

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمین😂

نهم ولی دوستام خیلی احساس شاخی دارن 😂😂😂 بچن یذره چون خرخونم گیر نمیدن بهمون دوست ندارم وارد این مسخره بازیا بشم چیکار کنم

سلام خفنا دفتر مشقتون صد برگ؟ 😂

نچ زیر دویست نیس🤣🤣

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اینکارا چیه 😂 بخدا بزرگ شی به اینکارات میخندی میگی عجب چلمنگی بودم به اون دوست شاختم همینارو میگی

بخدا من همیشه سرم تو کار خودمه اصن احساس شاخی ندارم 🤣