2777
2789

آقا ما یه غلطی کردیم واسه دل خودمون رفتیم کلاس خیاطی 

حالا هرکی مارو میبینه یه مانتو برام میدوزی یه پارچه دارم فلانش میکنی 

مثل اون متنه که میگه تازه ترم اول پزشکی هستم و هرکی مریض میشه میاد سراغ من 

آدم چه جوابی بده واقعا😐😐من درس دارم بخاطر همین اصلا نمیتونم خیاطی هم یه جوریه هیچ کاری کنارش جور درنمیاد 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

چنبار به شوخی بگو هرکی منو میبینه یه کاری داره غلط کردم رفتم خیاطی دیگه ول میکنن

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم 😂 با این تفاوت که چون دستم راه نیوفتاده خراب میکنم 

هنوز دو جلسه نرفته بودم یکی از فامیلا پارچه داد گفت واسه دخترم مانتو بدوز 

منم خرابش کردم 

آبروم رفت 😐😐😂😂😂

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
منم اینجوری بودم 😂 با این تفاوت که چون دستم راه نیوفتاده خراب میکنم  هنوز دو جلسه نرفته بودم ...

😂😂😂😂

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
باز خوبه، من هر جا میشینم همه از بدبختیاشون میگن، امروز تو اسنپ، راننده شغلم رو متوجه شد تو ماشین ان ...

شغلت چیه مگه😂😂😂

😂😂😂😂

عزیزم جربان امضات چیه 

چطور میتونم به بچهای سرطانی کمک کنم 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

منم زمین شناسم به هرکی میگم میگه یه انگگشتری دارم فلان نگین داره چند می ارزه😠😕

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بگو شرمنده وقت نمیکنم درس دارم  یا بگو مدلش چجور میخای؟قیمتش انقد میشه مشکلی نداری با قیمتش،؟

مامانمو ببینی کم مونده پارچه با طاقش بخره کلافم کردده

مشاور خانواده، حالا سوال راننده این بود یه نفر بلاکم کرده چیکار کنم از بلاکی درم بیاره     ...

😂😂😂😂😂😂😂خدانکشتت دغدغشو خدا

ببین ۵۰ درصد بذار رو حساب اینکه میخوان ازت حمایت کنن و بهت اعتماد به نفس بدن مطمئن باش هیچکس دوست نداره پارچشو بده دست کسی که تازه فقط آموزش دیده

توأم روراست بهشون بگو که من اصلا نمیخوام کار کنم به خاطر خودم یاد گرفتم که واسه خودم لباس بدوزم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

بگو دوخت دوز الکو کشیدن هنوز نرسیدم رسیدم تونستم میگم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم