2777
2789

سلام. من 36 سالمه از نظر خانوادگی مشکلی ندارم و شغل ادارای دارم. مشکل من با خودمه با احسامه. احساس منفی هست که دارم. نمی دونم چرا ناخداگاه انقد غیبت می کنم بعد حس می کنم انرژی منفیش به خودم برمی گرده.  ادمها رو دوس ندارم مخصوصا در محیط کار اونم بیشتر به خاطر اینه از ادمها ضربه خوردم. نمی دونم چطور تمرینه ذهنی انجام بدم چکار کنم. دوس دارم یه کتابی چیزی بخونم بگه چکار کنم چطور انرژی مثبتم رو تقویت کنم خودم و دیگران رو دوس داشته باشم. آرامش داشته باشم. 

چقدر منید .درمورد عزت نفس واعتمادبنفس بخونید چندتا کتاب هست دوستم معرفی کرد من هنوز نخوندم ولی گفت بسیار موثر بوده

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست دادم بپذیرید چند نکته خدمتتون بگم

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.