2777
2789

نذر کردم اگر باردار شدم چله زیارت عاشورا بگیرم برای خانم هایی که قصد بارداری دارن و هنوز نشدن 

لطفا بگین که چه مدت منتظرین 🥺❤️کسایی که چند ساله منتظرن اونا تو اولویتن چون درک میکنم خیلی انتظار سخته

ولی مطمئن باشید هر کسی اسم بده براش میخونم 

ان شااالله همه دامناتون سبز بشه و حاجت روا بشین برای تو دلیم هم دعا کنید سالم بغلش بگیرم🥺❤️

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡

سمیرا

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساله منتظرم برام میخونی؟انتقال دارم و یه جنین دارم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

@zahrabanoo1400    برا این دوستم دعا کن عزیزم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

زینب

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

برای دوستم بهار هم دعا کن عزیزم چندساله منتظره و کلی درمان کرده حتی ای وی اف.... ،خدا بچتو حفظ کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

زینب اسم مادرم زهرا

چ چله قشنگی❤️ منم منتظرم اما هنوز یکساال نشده پس اسم بقیه دوستان بنویس

گلم اسم بده اشکالی نداره اسم مادرتونم لطف کنید

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡