2777
2789
عنوان

تصور من از نی نی سایت قبل از اینکه عضو بشم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونایی که سال ۸۹ یا اوایل دهه ۹۰ بودن خیلی متمدن بودن  الان اصلا سایت با اون موقع قابل قیاس نی ...

چون اون زمان همه سیستم نداشتن سایت شناخته شده نبود.تعداد کم بود  الان تعداد کاربرا زیاد شده دیگه هر چی بگیم میان سراغمون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چون اون زمان همه سیستم نداشتن سایت شناخته شده نبود.تعداد کم بود  الان تعداد کاربرا زیاد شده دیگ ...

درسته 

یسری محدود دسترسی به اینترنت داشتن 

قبول دارم حرفاتو

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

@ازسارابپرس  

سلام عزیزم 

من یه کاربری دارم مال چند ساله پیشه 

با ایمیل وارد میشدم 

الان فهمیدم باید با شماره موبایل وارد بشم وگرنه کاربریم از دست میره 

چطور باید شماره رو وارد کنم میشه راهنماییم کنی 

پیشاپیش ممنون

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

@ازسارابپرس سلام عزیزم من یه کاربری دارم مال چند ساله پیشه با ایمیل وارد میشدم الان فهمیدم باید با ...

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.✅️ روش ورود به سایت ...

سارا جان کاربری رو با شماره جدید ویرایش کردم 

اما همچنان باید با ایمیل وارد شم 

و شماره کار نمیکنه 

الان چاره چیه باید چیکار کنم ؟ 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

سارا جان کاربری رو با شماره جدید ویرایش کردم اما همچنان باید با ایمیل وارد شم و شماره کار نمیکنه الا ...

روش ورود به سایت گفتن تغییر نمی کنه.

مثل قبل با همون ایمیل وارد بشین.

اما حتما توی اطلاعات کاربری باید شماره موبایل ثبت باشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین ❤️🙏

خواهش می کنم.

💙💙💙

روش ورود به سایت گفتن تغییر نمی کنه.مثل قبل با همون ایمیل وارد بشین.اما حتما توی اطلاعات کاربری باید ...

پس همچنان با ایمیل وارد شم ؟ 

اخه شماره موبایل هم ثبت بود 

فقط ویرایش کردم شماره موبایل جدید زدم 🥲😅😅😅

کلا اشتباه متوجه شده بودم

خب خیالم راحت شد که کاربری از بین نمیره 

عزیزم واقعا سپاسگزارم از وقتی که میزارین ❤️

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

پس همچنان با ایمیل وارد شم ؟ اخه شماره موبایل هم ثبت بود فقط ویرایش کردم شماره موبایل جدید زدم 🥲😅� ...

آره با ایمیل

اگر شماره موبایل ثبت بود نیازی نبود یک شماره جدید وارد کنین.

✅️ حالا آن شماره موبایل اولی آزاد شده. در آینده اگر خواستین کاربری بسازین با شماره اولی می تونین.