2777
2789

ازمن بتو نصیحت برای دندونات یاهرچیزی خرج کن اما بخاطربیمه یه دکتر الکی نرو...من میتونستم برم یه دکتر ارزون یاکلینیک اما ترجیه دادم یه بار هزینه کنم باکیفیت.بااینکه تاخرخره توقرض رفتم ونمیتونم نفس بکشه که جبران کنم...توهم خرج کن جای خوب برو...دکتر کمبیز امیری برو بهت میگه.البته دکترباخالاق ومنصفیه ...خیابان مهرکیانپارس .ساختمان ایرانیان.یه بار هزینه میکنی دیگه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمن بتو نصیحت برای دندونات یاهرچیزی خرج کن اما بخاطربیمه یه دکتر الکی نرو...من میتونستم برم یه دکتر ...

من برای عصب کشی رفتم پیش مختصص ریشه طرف قرارداد داشت از من ۱۲۰۰ گرفت ولی بدون بیمه ۳ میلیون میشد 

الان برای پر کردن میخوام

دکترا خوب گرونن...دکتر امیری وقتی رفتی خودش بهت طرح درمان میده ومیگه کجاوپیش کی بری.اماخب دکترا گرون ...

۱۰ تا دندونام خرابن 

۳ تا عصب کشی ۷ تا پر کردن البته بعضی هاشون سطحین 

ولی نمیتونم آزاد برم واقعا

قیمت پر کردن دندون چقدر هست؟

مختلفن....بببین پس اگه نمیتونی هیچی..دکتر امیری ازمن 1وخرده گرفت.اگه نمیتونی بری.یکی هست کوروش اسدی توسی متره پیش بازار لپ تاپ فروشا .اسمش مرکزی.اونجا..من یکی رفتم دیگه نرفتم ورفتم امیری.اونم چندنفررفتن راضین...میخوای سوال کن

منم دقیقا کلی دندون خراب داشتم اما دلو زدم به دریا ورفتم.راضیم.بااینکه تاخرخره توقرضم.هنوز دندونامم بازکاردارن..2.3تادیگه هنوزدارم.اینارو تسویه کنم بایداوناروبرم.بعدبیلچینگ و.....دیگه دکترم میگه چیکارکنه.یعنی امیری

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم