2777
2789
عنوان

اعصابم از دست بابام خورده

283 بازدید | 19 پست

من به شدت به گل کاکتوس علاقه دارم  یه گلدون داشتم از کاکتوس فقط اونم از نوع میوه ده 

گذاشتم تو پارکینگ چون تیغ پرت می‌کرد   بعد بابام رفته انداخته دور    امروز متوجه شدم نیستش گفت من انداختم دور گفتم واسه چی گفت اگه نمینداختم واسم کار پیدا نمیشد  این خرافات چیه که کاکتوس  اومد نیومد داره   بخدا اشکم در اومد بخدا خیلی دوسش داشتم کلی عصاره و کود گرفتم واسه تقویتش  و اینکه هدیه زن عموی شوهرم بود چون دوست داشتم بهم داد   این خرافات چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دست این باباهاااااا

ا چن روز قبل میگفت میندازمش گفتم من خیلی دوسش دارم بندازیش  واقعا دلم میشکنه ازت گفت به جهنم همین دوست داشتنت تورو از زندگی عقب انداخته یعنی اینکه کاکتوس برات بدبیاری  داره