2777
2789
عنوان

حداقل رتبه قبولی پرستاری چنده؟

1403 بازدید | 28 پست

منطقه یک دولتی☹️

اگه میدونید بگید زیرگروه چندم هست

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

تو زیرگروه دو نهایت تا پانزده هزار شونزده هزار خودگردان دولتی و تا بیست و خورده ای نزدیک سی هزار آزاد خودگردان 

خودم با ۱۵ هزار قبول شدم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زیرگروه دو نهایت تا پانزده هزار شونزده هزار خودگردان دولتی و تا بیست و خورده ای نزدیک سی هزار آزا ...

خودگردان یعنی چی؟ 

این کنکور دی چیه؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
تو زیرگروه دو نهایت تا پانزده هزار شونزده هزار خودگردان دولتی و تا بیست و خورده ای نزدیک سی هزار آزا ...

کنکور دی چیه؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خودگردان یعنی چی؟  این کنکور دی چیه؟

خودگردان یعنی باید پول بدی هم آزاد هم دولتی حدود ترمی ده تومن 

کنکور دی باید بدید دیگه مثل تیره

مرسییی🤍🤍

چقد خووب عاشق پرستاریم موفق باشی😍

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
دوستم سال ۹۹ با ۹ هزار شهرستان آورد. الان ظرفیتش بالاترم رفته.

مرسی🤍

میگم معنی نام کاربریت چیه؟

اخه یکی از دوستام هی تو استوریاش اینو مینویسه میخوام ببینم یعنی چی😂

مرسییی🤍🤍 چقد خووب عاشق پرستاریم موفق باشی😍

منم خیلی دوست دارم برعکس اکثر دانشجو های پرستاری از اول هدفم همین بود و با عشق رفتم 

موفق باشی شما هم 

یه سوال

میگم یادتون درصد ریاضی و فیزیکتون چقدر بود؟☹️

خودگردان یعنی باید پول بدی هم آزاد هم دولتی حدود ترمی ده تومن  کنکور دی باید بدید دیگه مثل تیر ...

یعنی نه ما نمیشه خوند دی باید داد؟ 

دیگه تیر نیست؟ 

منم خیلی دوست دارم برعکس اکثر دانشجو های پرستاری از اول هدفم همین بود و با عشق رفتم  موفق باشی ...

منم عاشقشم یعنی بهش فکرم میکنم ضربان قلبم میره بالا در این حدا😂💔

یعنی نه ما نمیشه خوند دی باید داد؟  دیگه تیر نیست؟

عزیزم هم تیر هست هم دی هرکدوم خواستی میتونی بدی در اخر هر کدوم رتبت بهتر بود با اون انتخاب رشته کنی