2821
2789
عنوان

هماتووووووم

109 بازدید | 7 پست

سلام، من هفته ششم هستم، یه هماتوم 3 و نیم سانتی پشت جفتم هست، خونریزی دارم، الان استراحت مطلقم و شیاف استفاده میکنم، تروخدا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه، تا چند وقت باید استراحت مطلق باشم؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
منم هفته ی ششم داشتم  شیاف استفاده کردم  استراحت کردم خودش جذب شد  فوقش دو هفته

چقدی بود؟؟ خونریزی هم داشتی؟؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تجربه شودارم.....درازبکش وزیرپاهات روبلندکن،به هیچ وجه بلندنشووسعی کن ازدستشویی فرنگی استفاده کنی

ممنون که نظر دادی، بعد چند وقت خوب شدی؟ 

هشت سال پیش بود  یادم نیس چقد بود

آها عزیزم ممنون که تجربه ت رو به اشتراک گذاشتی، کمی آروم شدم.