2777
2789

جوري بدو زشت شدن كه وقتي برم بيرون حواسم هست قائم شون كنم كسي نبينه ناخونامم افتضاح شدن دست بعضي دخترارو ميبينم مثل گلن سفيد و نرم راهكار خونگي براي دستام بگين دوستان ني ني سايتي 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم زینک بزن

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
ازین ببعد دستکش بپوش حتما

نميدونم چرا دستكشاي بابام ميخره زود پاره ميشن بعد بهش بگم بخر غر ميزنه باباي من كسي هست كه خريد كرم و ضد افتاب پول دور ريختن ميدونه حتي صورتمم به خاطر افتاب داغون شده

وای منم افتضاحن شوهرم میگه دستات مثل دستای پیرزنا شده از ناخونام ک دیگه نگم ارزو ب دل موندم یه کوچول ...

من مجردم هنوز ناخونام همش ازته ميگيرم 

از دست کش استفاده کن خب دختر، کرم لایه بردار بخر،  دیگه بدون دستکش ظرف نشور 😵😐😐😡😡😡😡

فقط ظرف نيست بي دستكش با پودر دستي لباسم ميشورم ديگه ميخوام از امروز بدون دستكش كاري نكنم مثل چوب خشك شدن

فقط ظرف نيست بي دستكش با پودر دستي لباسم ميشورم ديگه ميخوام از امروز بدون دستكش كاري نكنم مثل چوب خش ...

انشالله، حتما سعی کن یه ماشین لباس شویی بخر راحت بشی انشالله شاد باشی عزیزم 🌸

من اینقد میشکنه ک دیگه ناخونی نمیمونه ک بخوام کوتاه کنم

من شنيدم ناخن بزاري تو ابليموي طبيعي محكم ميشه خوردنمغزيجاتم خوبه