2777
2789

من ۱۶ هفته هستم. حس میکنم شکمم خالیه🤐 جفتمم خلفی راسته. 

شکم اولمه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰/۲۱یکم خودشو نشون داد

از وقتی رفتم توی ۱۶ هفته شکمم سبک شده. اما اسید معدم به شدت بالا رفته

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
والا من از سیزده تا شانزده هفته متوجه میشدم ولی از هفده هفته چیزی نمیفهمم،جفتمم فوندال خلفی است

به دکترم گفتم زیر دلم قلپ قلپ میکنه گفت نفخه😄 راست میگفت الان چند مدته نفخ ندارم دیگه اونجوری نمیشه. خیلی سبکتر شدم. راه رفتن آسونتر شده

پسر ۱۰ماهشه دنیااومده🥺😉

الهی خداحفظش کنه. من اولین ازمایش بتا ک دادم بتام خیلی بالا بود مال شما هم اینطور بود؟؟ استرس گرفتم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
برا من از ۱۲هفتگی نبض ریز حس میکردم  سمت چپمم حس میکردم نی نیمم دختره الآن ۴ماهشه بدنیا اومده ...

خدا دخترتو حفظ کنه. من خیلی زجرا کشیدم تو بارداریم. امضام نوشتم

الهی خداحفظش کنه. من اولین ازمایش بتا ک دادم بتام خیلی بالا بود مال شما هم اینطور بود؟؟ استرس گرفتم

بتا پایین باشه خطرناکه. من سقط قبلیم بتام بعد دوهفته ۲۵۰ بود.