2777
2789

سلام بچه هادخترخالم از وقتی خونه خریدن الان چهار ساله همش درگیره.اول تاندوم یا تاندون پاش سر یک باشگاه رفتن الکی آسیب دید و الان نمیتونه پیاده روی کنه تا بره پاش درد میگیره بعد میگرن اومد سراغش و بعد هم الان یک ماهی هست کمرش خیلی درد می‌کنه سی سالشه احتمالا دیسک کمره .مرغ خون کرد گفت شاید چشم نظره اما من مطمئنم براش دعا گرفتن خانواده شوهرش ،شوهرشم یکم سرد شده . چندبار دعوای بی سابقه.ازوقتی سوره ی بقره می‌زاره خونش پخش ش هرروز دعواهاخیلییی کم شده اما هرروز یک مریضی،ترسیده میگه نکنه آخر مریضی بدی بگیره خدانکرده.اهل رفتن پیش دعانویسم نیست.باطل سحر هم نوشته از مفاتیح خب چاره ساز نبود .چیکار کنه اگه سحری هست باطل ش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره بقره بخونه با صدای بلند خودشم در پنجره هارو باز بزاره 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بهش بگو کل خونرو بگرده پیداش کنه دعارو   اگ پیدا نشد بشاشه تو  ی قسمت های از خونه 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
اهل دعا نویس رفتن نیس.شما خریدی؟ فایده داشت؟

خیلی خیلی تاثیر داشت من آب رو داخل کاسه قرار میدم یه چند دقیقه که میگذره داخل شیشه نوشابه میریزم این تا سرش پر میکنم همش از اون استفاده میکنم طی روز قیمتشم ارزونه بین ۱۲تا۲۰تومنه

گلرخ سابق😴