2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه زن باید زن باش پس انداز کن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 29 پست

خیر چون خواهر منم عین شماس بنده خدا یه هزاری نمی مونه براش،اصلا هم اهل بریز به پاش نیست..

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس انداز رو مثل قسط حساب کن اول اونو بذار کنار
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اره میشه با کمتر از اونم میشه پس انداز کرد چون اجاره خونه ندارید با برنامه میشه. اگه نمیتونی وام خونگی بنویس ک مجبور باشی ماهیانه بدی

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

اجاره نمیدی ۳۰۰ تومنم که الان دیگه پولی نیست قسط و بدهی پس نداری اگه ولخرجی نکنی میتونی پس انداز کنی ما ماهی ۴ میلیون قسط میدیم حقوق شوهرم ۹ الی ۱۰ میلیونه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
من میرم مغازه هرچی لازم باش میخرم میوه هم همینجور تازه لباسم زیاد نمیخرم فقط غذا بیرون زیاد میریم

آفرین بهت که خودت مشکل رو متوجه شدی

درسته غذا بیرون خریدن یکی از علت های اینه که نتونی پس انداز کنی 

باید خودت انتخاب کنی یه زندگی خوب و راحت خوبه اما پس انداز یا سرمایه ای جز خونه نداشته باشی ؟یا یه زندگی که یکم سخت باشه اما بتونی با پس انداز و خرید طلا و... برای آینده خودت و فرزندت آینده رو بسازی؟

هرکدوم که فکر میکنی درسته رو انجام بده

❤💋