2777
2789

شوهر خالمو گفتن مردونگیش میره تا سال دیگه تازه ازدواج کرده بودن رفتن طب سنتی حامله شد این هفته بچه اش دنیا میاد یسر برو امتحان کن چیزای گرمم بخوره مرغ ابدا ادویه غذاتم نکن شیره ارده اینا بده بهش

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

البته ما دکتره فامیلمون بود ایلام بودی معرفیت میکردم هممون تعجب کردیم ولی چیزای مقوی بده شوهر دمبلان گوسفندم کباب زیاد میخورد کلا چیزای که سردی داره نده بهش 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر خالمو گفتن مردونگیش میره تا سال دیگه تازه ازدواج کرده بودن رفتن طب سنتی حامله شد این هفته بچه ا ...

میشه بگین کدوم شهرین ؟ چون اگ همشهری باشیم بریم با شوهرم همون طب سنتی

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 
من همسرم واریکوسل داشت اول طب سنتی برودمش ک داروهاشو نخورد دلش نمیخاست  بعد دیگه پارسال عمل کر ...

من شوهرم عمل نمیکنه 🥺 خیلی اعصابم خورد کرده

البته ما دکتره فامیلمون بود ایلام بودی معرفیت میکردم هممون تعجب کردیم ولی چیزای مقوی بده شوهر دمبلان ...

اها مشهدیم .بخدا تا جاییکه میتونم گرمی میدم بهش

میشه بگین کدوم شهرین ؟ چون اگ همشهری باشیم بریم با شوهرم همون طب سنتی

ایلامیم گلی 

من شوهرم عمل نمیکنه 🥺 خیلی اعصابم خورد کرده

عملو بزار راه اخر اول همه راهارو برو متوسل شو به امام رضا 

اها مشهدیم .بخدا تا جاییکه میتونم گرمی میدم بهش

اشتباهه گرمی جات به شدت اشتباهه منم به همسرم گرمی جات میدادم تا اینکه تبریز با یه دکتری در ارتباطم گفت تمام گرمی جات رو حذف کن بیضه آقایون باید همیشه سرد باشه گرمی جات بدترش میکنه

اشتباهه گرمی جات به شدت اشتباهه منم به همسرم گرمی جات میدادم تا اینکه تبریز با یه دکتری در ارتباطم گ ...

واااای جدی